پدسلولزی

پدسلولزی

پدسلولزی Cellulose Pad

پدسلولزی چیست و چه کاربردی دارد ؟

امروزه از اصلی ترین قطعات کولر آبی پد سلولزی می باشد و چند سالی است که جایگزین پوشال گردیده است در این نوشته قصد داریم که مزایا و معایب پد سلولزی و پوشال را بررسی کنیم .پدسلولزی عملکرد بسیار بهتری نسبت به پوشال دارد زیرا دارای بافت منظم و فشرده‌ای می‌باشد و درخنک سازی محیط بسیارقوی تر و بهتراز پوشال می‌باشد.

ماده اولیه تولید آن، کاغذ کرافت بعلاوه موادی از گیاهان کَنف و درخت کاج و بامبو می باشد که این ماده اولیه هیچگونه تعارضی با محیط زیست ندارد پدهای سلولزی به وسیله پوشش رزین نیز مقام سازی می شوند تا با گذشت زمان، مشکلاتی نظیر فاسد شدن بر اثر برخورد با مواد مختلف یا تجزیه شدن در مواجهه با آب، برای پد بوجود نیاید. این محصول به دلیل شکل هندسی و بافت کاملا منظم و مرتبی که دارد (مانند لانه زنبور)، باعث می شود آب به طور یکنواخت به تمام نقاط مختلف پد پخش شود و سطح تماس بالایی را با جریان عبوری هوا ایجاد کند. بدین ترتیب حرکت هوا در بین این لایه های خیس پد، موجب تبخیر حداکثری آب و در نتیجه خنک شدن عالی  محیط می شود.

قیمت پدسلولزی

قیمت پد های سلولزی به طول وعرض وضخامت  وکیفیت ساخت آنها بستگی دارد لطفا مشخصات پدهای درخواستی را ارسال فرمایید تا قیمت آنها را برای شما ارسال نماییم.

خرید پد سلولزی

برای خرید پد جهت انواع کولر خانگی فقط کافیست ظرفیت کولررا بدانید چون پد ها براساس ظرفیت کولرها‌ی خانگی طبقه بندی شده اند ولی برای مصارف دیگر همچون کولرهای صنعتی باید سایز پد مورد نظر اعلام شود.

قاب پدسلولزی

بهتر است میزان آب استفاده شده برای خیس نمودن پدها محاسبه و طبق الگوی خاصی باشد تا ازورود رطوبت زیادبه هوای محوطه وهمچنین خرابی ورسوب گرفتگی زود هنگام پد جلوگیری گردد و از مصرف آب و برق مضاعف هم جلوگیری شود. جنس قاب ها باید از ورق گالوانیزه hot deep  باشد که بسیار مقاوم درمقابل خوردگی می باشد.جهت سفارش هرگونه قاب پد جدول تماس با مارا تکمیل نموده تا در اسرع وقت باشما تماس حاصل شود.

کاربردهای پدسلولزی

با بکارگیری سیستم سرمایش تبخیری پد و فن در این صنایع، شاهد کاهش دمای محیط آن و همچنین بهبود در عملکرد کارکنان و دستگاه ها هستیم که این مسئله باعث بالا رفتن راندمان کار خواهد شد.

عموما پد ها جهت سرمایش کاربری بیشترو متعارفی دارند که از جمله این کاربری ها میتوان به صنایع زیر اشاره نمود

کولرهای سلولزی

از ارکان مهم کولرهای آبی پد می‌باشد که به دلیل ساختار خاص خود بسیار با کفیت تر از پوشال می باشد و همانطور که اشاره گردید خنک سازی با رطوبت نسبتا کمتری صورت می‌پذیرد.

هواساز

هواسازها از جمله تجهیزاتی می‌باشند که جهت تامین هوای مطلوب  اماکن بزرگ اداری، تجاری و صنعتی امری ضروری و اجتناب ناپذیر است به همین دلیل امروزه استفاده از پدهای سلولزی برای تامین میزان دمای مناسب در هواسازها، رونق بسیار زیادی پیدا کرده است.

صنعت دام وطیور و مرغداری

یکی از مشکلاتی که گریبان گیرمرغداران می‌باشد گرمای موجود در مرغداری هاست چرا که افزایش دما باعث ایجاد تنش در بین مرغ ها شده و در نهایت تلف شدن مرغ ها را به بار می‌آورد.

صنعت کشاورزی وگلخانه

گل ها جهت رشد و نمو نیازمند دما و رطوبت متناسب می‌باشند جهت تامین این دما و رطوبت بهترین ایتم پد سلولزی می‌باشد

که بتواند دما و رطوبت را درحد متعارف حفظ نماید استفاده از پد و فن متناسب با ابعاد گلخانه باعث بهره‌وری بهتر از گلخانه می‌گردد.

ماینر

ماینر دستگاهی که توسط آن مبادرت به تولید رمز ارزهای دیجیتال می‌گردد دمای بسیار زیادی درحین کار ایجاد می‌نماید جهت رفع این مشکل  لازم است از سیستم خنک کننده مناسبی استفاده شود که بکارگیری سیستم پد سلولزی و فن های صنعتی اگزاست، راه حل بسیار خوبی برای این امر می‌باشد. در این سیستم هوای گرم توسط اگزاست فن از محیط خارج و در مقابل، هوای خنک شده توسط پد سلولزی وارد محیط می شود.

کاربرد پوشال و انواع آن

وظیفه پوشال دریافت رطوبت آب درگردش کولر می‌باشد بصورتیکه آب درگردش داخل کولر روی پوشال ریخته می‌شود و آن را خیس می نماید و باعث ایجاد هوای خنک عبوری از داخل پوشال می‌گردد با اختراع پد‌های سلولزی باراندمان بهتری این کار را با پد سلولزی انجام دادند.به کولرهایی که به جای پوشال از پد سلولزی استفاده می‌نمایند کولر سلولزی می‌گویند.

پوشال

مزایای پد سلولزی وتفاوت های آن با پوشال

همانطور که گفته شد پدسلولزی دارای ویژگی های خاصی می باشند که آن را از پوشال متمایز می کند. از جمله مهمترین مزایای پد سلولزی موارد زیر می باشد:

  • پایداری و ﻋﺪم کاهش ارﺗﻔﺎع ﺑﻪ دﻟﯿﻞ ﺳﺎﺧﺘﺎر هندسی ﻣﻨﻈﻢ و ﻣﺤﮑﻢ
  • جذب حداکثری آب توسط پد نسبت به پوشال
  • ایجاد تهویه پاک و به دور از هر گونه آلودگی تنفسی که در پوشال دیده نمی شود
  • کاهش ورود گرد و غبار به محیط به دلیل وجود ضخامت و لایه های بیشترکه درپوشال اینطور نیست.
  • جلوگیری رشد قارچ و میکرو ارگانیزم ها بر روی پد به دلیل وجود رزین
  • ﺳﺮﻋﺖ رﺳﻮب ﮔﺬاری ﭘﺎﯾﯿﻦ به دﻟﯿﻞ ﺣﺮﮐﺖ داﺋﻤﯽ آب بر روی زوایای پد
  • طول عمربالای ۳ تا ۵ سال بیشتر نسبت به پوشال معمولی.
  • درابعاد مختلف تولید می شود.
  • صرفه جویی در مصرف آب و برق.
  • تولید خنکی بیشتر و مصرف آب کمتر ورطوبت کمتر نسبت به پوشال
  • ﻧﺼﺐ، ﺷﺴﺘﺸﻮ و ﻧﮕﻬﺪاری آﺳﺎن آن و.در دسترس بودن

معایب پد سلولزی

معایب پدهای سلولزی در مقایسه با محاسن بسیار ناچیز می‌باشد که عبارتند از :

  • گرانتر بودن قیمت پدسلولزی دربرابرقیمت پوشال معمولی
  • امکان تولید بوی نامطبوع به دلیل رطوبت زیاد
  • برای مناطقی که دارای آب با رسوب زیاد می‌باشند زیاد مناسب نیست

انواع پد سلولزی

پدهای سلولزی انواع گوناگونی دارندکه به برخی از مهمترین آنها اشاره شده است

پد سلولزی نوع کاغذ طول موج /mm ضخامت پد زاویه قرارگیری با افق راندمان
۵۰-۹۰ کرافت ۵ ۱۰-۷ ۹۰ ۸۷
۷۰-۶۰ کرافت ۷ ۳۰-۲۰ ۶۰ ۸۷
۹۰-۷۰ کرافت ۹ ۱۵-۱۰ ۹۰ ۸۷

کاربردهای پد سلولزی

برخی از کاربردهای پد سلولزی درتصاویززیر نمایش داده شده است که جهت اطلاعات بیشتر می‌توانید روی آنها کلیک کنید.

کولرهای خانگی
کولراکسیال
کولرصنعتی
هواساز

جهت کسب اطلاعات بیشتر و بررسی قیمت ها با ما در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

WeCreativez WhatsApp Support
برای دریافت مشاوره و خرید انواع تجهیزات سرمایشی و گرمایشی کافیست با ما در ارتباط باشید.
👋 سلام: چطور می تونم کمک کنم؟